Cautare

403 de rezultate pentru "simona harag" (8.54 secunde)
Guvernul a aprobat recent acest raportul elaborat de Consiliul Concurentei, documentul urmand sa fie transmis si Comisiei Europene. (Simona Dobre)
Mai mult, Conti a afirmat ieri ca in cazul in care statul roman va decide sa privatizeze societatile producatoare de energie electrica, ENEL va intra in lupta pentru achizitia acestora. Potrivit acestuia, Romania este in pozitia de a fi mai degraba exportator de energie electrica decat importator. (Simona Dobre)
Motivul invocat de conducerea Tarom a fost depunerea unei singure oferte. Aceasta oferta venea din partea Omniasig. (Simona Dobre)
Garantia de participare este de 1,5 milioane de lei (15 miliarde de lei vechi), iar firmele care vor sa participe la licitatie trebuie sa aiba o experienta de cel putin cinci ani in domeniu. (Simona Dobre)
In a doua jumatate a anului trecut, Agentia Romana pentru Investitii Straine a anuntat ca grupul portughez Martifer doreste sa construiasca in Romania o rafinarie specializata in productia de biodiesel din uleiuri vegetale. Valoarea investitiei portugheze era estimata la aceea vreme la 47 de milioane de euro. (Simona Dobre)
Baltazar mai spunea ca si-ar dori pentru sfarsitul lui 2006 o cotatie a euro egala cu cel putin 3,5 lei. (Simona Dobre)
Codul Fiscal prevede doua cote de impozit pentru castigurile obtinute pe piata de capital, de 1% si 16%, in functie de perioada detinerii titlurilor. (Simona Dobre)
Astfel, la randul lor, contribuabilii pot trimite inapoi, gratuit, organelor fiscale declaratiile completate tot prin posta, utilizand plicurile primite de la Fisc impreuna cu documentele declarative. (Simona Dobre)
Un juriu competent ar urma sa aleaga ideile castigatoare, iar finantarea proiectelor se va realiza printr-o oferta publica initiala prin care se va lista compania", a explicat reprezentantul BVB. (Simona Dobre)
Oficialii AVAS recunosc ca unele facilitati incluse in contractul de privatizare a societatii din Campulung nu au fost nici pana astazi acordate cumparatorului. (Simona Dobre)
Ivan estimeaza ca, pana la mijlocul lui aprilie, va fi prezentata Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare propunerea de listare a Fondului la Bursa de Valori Bucuresti. Potrivit acestuia, in jur de 15 mai, va fi organizat concursul pentru selectarea administratorului Fondului. (Simona Dobre)
Cota nu va fi mai mare de 0,5% si va fi comunicata institutiilor de credit pana la sfarsitul lunii februarie a anului de plata. (Simona Dobre)
Practic, doar trei din cele cinci milioane de autovehicule inmatriculate sunt asigurate. CSA a autorizat 18 companii sa incheie polite pentru raspun-dere civila auto (RCA) valabile in 2006. (Simona Dobre)
Se dorea pastrarea caracterului european al companiei si oferta Mittal a fost privita cu ostilitate. Insa nerespectarea termenilor tranzactiei cu Severstal a dus la acceptarea propunerii Mittal Steel. (Simona Necula)
Spre exemplu, cei de la Cetelem, fostul Credisson, isi vor "largi portofoliul de parteneri pentru creditul de consum, urmand sa lanseze si alte directii de business (carduri de credit, imprumuturi pentru nevoi personale)", sustine Simona Tartacuta, reprezentanta a companiei.
(Simona Necula)
Barometrul Rural a fost realizat de Agentia pentru Strategii Guvernamentale impreuna cu Gallup Organization in august 2006, pe un esantion de 1.500 de persoane, reprezentativ pentru populatia adulta din mediul rural. Marja de eroare a sondajului este de ± 2,6%. (Simona Necula)
Valea Jiului mai sufera inca de un deficit de imagine, din cauza accidentelor produse la minele de acolo, si de aceea turistii romani ar putea fi mai reticenti fata de proiect. (Simona Necula)
Potrivit unui reprezentant al unei companii imobiliare, utilizarea unor astfel de intermediari care pot sa se ocupe si de constructia imobilului, le permite marilor companii sa economiseasca timp si bani. (Simona Necula)
Ca replica la speculatiile lui Laszlo Borbely, potrivit carora Transilvania ar fi dezavantajata in domeniul transporturilor pe criteriu etnic, Radu Berceanu l-a amenintat pe acesta ca-l trimite la ascutit creioane in minister. (Simona Necula)
google-analytics.com